Tuotteet hakusanalla buscopan resepti (5)

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaalihauduke - Bistronominen

Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla. Rasvat: 6,2 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g Hiilihydraatit: 3,6 g Joista sokerit: 1,9 g Kuidut: 1,1 g Proteiinit: 6,9 g Suola: 1,1 g
Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Luonnollinen Makkara - Valmiit Ruokalat

Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri. KOKEN NEUVOT: Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan! Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa. Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Kana Jambalaya - Panimo

Kana Jambalaya - Panimo

Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Jambalaya-tyylisestä kanasta, chorizolla, punaisilla paprikoilla ja chilillä, inspiroituneena parhaista ravintoloista. Huolellisesti valmistettu ranskalaisesta kanasta, tämä resepti on ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.
Baskilainen Kana Punaisilla ja Vihreillä Pippureilla - Bistronominen

Baskilainen Kana Punaisilla ja Vihreillä Pippureilla - Bistronominen

Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä muutama minuutti sekoittaen välillä tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2–3 minuuttia täydellä teholla. Rasvat: 4,1 g Joista tyydyttyneet rasvahapot: 1,1 g Hiilihydraatit: 7,2 g Joista sokerit: 4,5 g Kuidut: 1,3 g Proteiinit: 6,1 g Suola: 0,90 g
Mausteinen Makkara Rougail - Panimo

Mausteinen Makkara Rougail - Panimo

Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.